Animaties voor kinderen

Hoe verloopt een crea-event?

U moet eerst contact opnemen via mail (info@cre-animation.be) om een datum, een plaats en een thema af te spreken.

Het crea-event kan in het knutselatelier van Createljee (Waversesteenweg 51 – Hoeilaart) georganiseerd worden of op verplaatsing: bij u thuis of op een plaats dat u zelf gekozen hebben.

Op verplaatsing moet u steeds rekenen op 30€ extra voor de verplaatsingskosten + een kilometervergoeding (0,3707 euro per kilometer) vanuit Hoeilaart.

Vervolgens bespreken we samen uw verwachtingen en de modaliteiten. Wij zorgen dan voor een aangepast voorstel. De begeleidster zal voor u het materiaal en het lokaal klaarzetten.

Deze creaworkshops kunnen georganiseerd worden vanaf 4 jaar, maar dit hangt af van de gekozen workshop.  U vindt de aangepaste leeftijd bij elke workshop.

De groep van maximaal 12 kinderen wordt door u samengesteld. 

U kan uiteraard meer kinderen uitnodigen, hiervoor vraagt u best een prijsofferte aan. Vanaf 16 kinderen komen er 2 begeleiders.

De meeste creaworkshops duren 2 uur (1,5 uur crea-animatie en half uur pauze*).

 

Tijdens de pauze moet u zelf het nodige voorzien: iets om te eten, drankje. Er kan dan ook eventueel cadeautjes opengedaan worden bij een verjaardag bijvoorbeeld. 

Op verplaatsing neemt de begeleidster altijd grote knutseltafels en krukjes mee, maar ook al het nodige materiaal (schortjes, scharen, lijm,…) behalve als dat expliciet vermeld staat dat de deelnemers zelf iets moeten meebrengen.

De begeleidster ruimt achteraf de knutselruimte weer op en laat het lokaal achter zoals het bij aanvang was. U hoeft dit niet zelf te doen.

* De knutselactiviteit van anderhalf uur onder begeleiding van een ervaren knutseljuf.

* Het (knutsel)materiaal en gebruik van schort voor 12 kinderen.

* Een ongevallenverzekering.

* Het klaarzetten van lokaal indien in atelier of verhuizen van het materiaal, tafels en stoelen bij een workshop op verplaatsing.

* Kilometervergoeding binnen de Druivenstreek (Hoeilaart, Overijse, Huldenberg) is gratis.

* 21% BTW

* Gebak en drank, noch het materiaal om deze dingen uit te delen.

* De kilometervergoeding buiten de Druivenstreek.

* Bepaalde materialen vermeld bij elke workshop (bijvoorbeeld eigen schoenen,…)