Contact

Wie zijn we?

Hallo, laat me mezelf even voorstellen, mijn naam is Laidya Van Thieghem. Wie ben ik?

 

Toen ik nog kind was, was ik altijd al aan het knutselen en mijn moeder en grootmoeder deden dat voor mij. Je kunt dus zeker zeggen dat knutselen in mijn genen zit. Daarom heb ik een paar jaar geleden mijn eigen knutselatelier opgestart (www.createljee.com). Daar kon ik kinderen aanmoedigen om hun creativiteit de vrije loop te laten.

 

Na duizenden kinderen en ouders in het atelier te hebben ontvangen, kan ik met zekerheid zeggen dat deze manier van werken echt werkt! Ouders vinden zelf dat hun kinderen vaak niet de kans krijgen om keuzes te maken, projecten te ontwikkelen en deze ideeën doeltreffend uit te werken.

Eind 2018 lanceerde ik het project om knutselabonnementen aan te bieden om nog meer kinderen de kans te geven deze vaardigheden te ontwikkelen. Deze knutseldozen zijn verkrijgbaar op de webshop www.crea-box.be

Hallo, ik ben Carine Weynants en mijn artiestennaam is Carinegrim’. 

 

Ik begon een paar jaar geleden af en toe mijn eigen dochter en neefjes te schminken voor het plezier en toen ik in 2017 voor het eerst mijn beste vriendin mocht schminken, heb ik echt de smaak te pakken gekregen.  Je kan meer te weten komen over mijn werk als schmink-artieste op https://grim-box.be/carinegrim/a-propos-de-moi/

 

Momenteel werk ik ook samen met crea-box! We hebben besloten een nieuw concept te lanceren, namelijk de Grim’box. Wij stellen u graag onze all-in-one schminkdozen voor waarin u zowel professionele make-up (borstels, sponsjes, sjablonen, …) vindt als een gedetailleerd stappenplan om originele schminkwerkjes te realiseren maar ook een leuk bijpassend knutselwerkje! 

Contacteer ons

Voor meer informatie of om een afspraak te maken:

Contacteer ons per mail: info@cre-animation.be

of via messenger: https://www.facebook.com/CreAnimationBe